A DKV IDÉN IS HAZAVISZ - Éjszakai járatok a Campus Fesztivál ideje alatt

A DKV Zrt. az előző évekhez hasonlóan idén is indít autóbusz és villamos éjszakai járatokat a Campus Fesztivál ideje alatt. A járatok szerdától szombatig, azaz 2019. július 17-től 21-ig, üzemzárás után, másnap hajnalig közlekednek majd. A fesztiválozók idén nem csak jegyet vásárolhatnak, de értékes nyereményekért játszhatnak a DKV Sátornál.

Hasonlóan az előző évek gyakorlatához, a Társaság 2019-ben is C1, C2, és C3 jelzéssel közlekednek az autóbuszok, továbbá az 1-es villamos vonalon is közlekednek majd éjszakai járatok.
Az autóbuszok a Klinikák előtt kialakított ideiglenes megállóhelyről félóránként indulnak majd.

Az éjszakai járatok normál díjszabással vehetők igénybe, az utazáshoz érvényes vonaljegy, napi jegy vagy bérlet szükséges.

C1-es autóbusz

C2-es autóbusz

C3-as autóbusz

Az autóbuszok a Nagyállomásról és Józsáról a Nagyerdőre a legrövidebb útvonalon mennek vissza, utasokat nem szállítanak!

1-ES VILLAMOS

A DKV a Campus ideje alatt, szerdától szombatig éjszaka is közlekedteti az 1-es villamost.
A járatok üzemzárás után 23 óra 20 perc és 4 óra 20 perc között 20 percenként indulnak a Nagyállomásról.

SŰRÍTETT AUTÓBUSZ - KÖZLEKEDÉS

A fesztiválra történő eljutás megkönnyítése érdekében négy napon keresztül a 22-es és 24-es autóbuszjáratok 17 óra 10 perctől üzemzárásig sűrített menetrend szerint közlekednek majd.

DKV jegy- és bérletvásárlás

Az előző évekhez hasonlóan, a fesztiválozók a helyszínen, közvetlenül az Ady Endre úti bejárat mellett található DKV jegypontnál megvásárolhatják az utazáshoz szükséges papíralapú vonaljegyet, tömbjegyet, illetve 1 és 3 napos jegyet is.
Idén is van lehetőség a 2016. november 14. után kibocsátott új típusú személyi igazolvánnyal, vagy a 2012. január 1. után kibocsátott diákigazolvánnyal rendelkező fesztiválozóknak elektronikusan további értékszelvényeket vásárolni.

Ez kétféleképpen tehetik meg: